Bez obzira kakvi su Vaši zahtjevi, naš iskusni i stručni tim pronaći će odgovarajuće rješenje. Obratite nam se s povjerenjem.

ELEKTRO-KNOCHL

Usluge koje nudimo

Uz naše osnovno područje izvođenja, ispitivanja i projektiranja elektro radova, pružamo širok spektar usluga uključujući stručni nadzor, energetsko certificiranje i edukaciju za elektro-instalacije i sustave u građevinarstvu i industriji.

Izvodimo, ispitujemo  i projektiramo radove na izradi kućnih, višestambenih,  poslovno-prodajnih, industrijskih te retro instalacija vanjske rasvjete i secesijskih, historcitskih i ostalih objekata i fotonaposnkih elektrana.

Naše usluge su brze i pouzdane, prilagođene vašim idejama!

Naš tim pouzdano se razvijao kroz godine, pridržavajući se temeljnih vrijednosti stručnosti, ozbiljnosti i pouzdanosti. Te vrijednosti predstavljaju osnovu naših sadašnjih i budućih poslovnih odnosa i suočavanja s izazovima.

Elektroinstalacije

Specijalizirani smo za instaliranje električnih sustava u građevinama, uključujući kućne instalacije, industrijske sustave, rasvjetu, priključnice, prekidače i ostale komponente elektroinstalacija. Također pružamo usluge redovitog održavanja električnih sustava kako bi se osigurala sigurnost i funkcionalnost.

Projektiranje i edukacija

Pružamo usluge projektiranja, energetskih sustava, uključujući električne mreže, elektroinstalacija i električnih sustava, kao i edukaciju vezanu uz električne sustave i energetsku učinkovitost. Prema fazi izgradnje objekta, razvijamo projektne dokumente na razini idejnog, glavnog i izvedbenog projekta. Nakon implementacije naših izvedbenih rješenja, izrađujemo projekt izvedenog stanja.

Solarni i obnovljivi izvori energije

S obzirom na sve veći interes za obnovljive izvore energije pružamo usluge instaliranja, održavanja i nadzor elektrotehničkih sustava koji koriste obnovljive izvore energije za proizvodnju električne energije. Obnovljivi izvori energije omogućuju prelazak na čistu i održivu proizvodnju energije, smanjenje emisija stakleničkih plinova i ovisnosti o fosilnim gorivima.

Nadzor i energetski certifikati

Uz naše primarne usluge projektiranja, također pružamo stručni nadzor, energetsko certificiranje i edukaciju u širokom spektru elektrotehničkih instalacija i sustava u području građevinarstva.

Servisi i održavanje

Želimo Vam pružiti sveobuhvatan i pouzdan servis za elektroinstalacije. Bez obzira trebate li nova elektro rješenja, popravke ili redovito održavanje, naš tim stručnjaka će se pobrinuti za sve vaše potrebe.

Obratite nam se s povjerenjem.

Bez obzira kakvi su Vaši zahtjevi, naš iskusni i stručni tim pronaći će odgovarajuće rješenje.
Godina iskustva
0 +
Zadovoljnih klijenata
> 0
Partnera
> 0

Imate li na umu poslovnu ideju?